24 Aralık 2016 Cumartesi

İlker Kızmaz'ın yeni dizisi Umuda kelepçe vurulmaz

En son olarak Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ancak sezon dönemi geldiğinde reytinglerinde büyük bir kayıp yaşayıp beklenmedik bir final yapmak zorunda kalan Tatlı İntikam dizisinde Barış karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu, yapımını Bi Yapım'ın üstlendiği, yapımcılığını Burak Sağyaşar'ın, yönetmenliğini ise Cemal Şan'ın yaptığı Fox Tv'nin yeni sezon dizilerinden olan Umuda Kelepçe Vurulmaz kadrosuna dahil oldu.

Dizi'de Emir Ateş adında yurt dışında eğitim almış başarılı bir iş adamını canlandıracak olan Kızmaz, Tatlı İntikam dışında daha önce yine Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu ve reytinglere yenik düşüp kısa sürede final yapan Benim Adım Gültepe yanı sıra Sevda Kuşun Kanadında ve Sevdam Alabora gibi dizilerde de yer almıştı.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizi Konusu

Başka şehirler, başka hayatlar ve farklı suçlar işlemiş lise çağındaki yedi mahkum gencin hayatları, kendilerine sunulan okuma hakkıyla bir anda tamamen değişir. Milletvekili bir baba ve çok zengin bir annenin oğlu olan Onur için başlatılan bir proje sayesinde Fırat, Azad, Kömür, Nazlı, Peri ve Narin de okuma hakkı kazanırlar. Onlar hem mahkum hem de öğrencidir artık. Ve İnci öğretmen… Hapishanede doğmuş, annesinden küçük yaşta ayrılmış, yetimhanelerde büyümüştür. Bütün hayatını suçlu çocukların topluma kazandırılmasına adamış ancak bürokrasinin soğuk esintisi yüzüne çarpmış ve hayata küsmüş idealist bir genç kadın. Bu proje onunda yeniden hayatla barışmasına sebep olacaktır. Her an ortaya çıkmaya hazır sırlar, diğer mahkum gençlerin kolejli gençlerle süren aralıksız sınıf çatışması paralelinde ellerinde olan tek şey ise sadece umutlarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder