24 Aralık 2016 Cumartesi

Ölene kadar'da işlenmeyen suçun cezası

İsminde bir türlü karar verilemeyen, ilk olarak Esaretin Bedeli, daha sonra Müebbet olarak planlanan ancak son bir değişiklik ile Ölene kadar adını alan Atv'nin yeni dizisi yakında Atv ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Ölene Kadar Dizi Konusu

Tıpta uzmanlık almak üzere olan Dağhan (Engin Akyürek) dizinin kötü karakteri olan Ömer (Sarp Levendoğlu) tarafından hapse attırılır. Aslında Dağhan masumdur ve işlemediği bir suç yüzünden müebbet hapse mahkum edilerek tüm hayatı elinden alınır. Çocukken kalp nakli yapılan, abileri karanlık işlere bulaşmış idealist bir avukat olan Selvi (Fahriye Evcen) Dağhan'ı müebbet cezadan kurtarmaya çalışan avukat olarak dizide karşımıza çıkacak. Hiç bir suçu olmadığı halde hapse mahkum edilen Dağhan, sevdiği kadını, hayatını ve hayallerini kaybeden masum bir adamdan, haksız yere düştüğü bu esaret, ve hayatta neyi varsa kaybetmiş olmanın bedelini ödetecek bir suçlu haline dönüşecek. Selvi ise Dağhan'ı kurtararak taşıdığı vicdan yükünü hafifletmeye çalışırken Dağhan'la olan bu karşılaşmalarından sonra artık hiç birinin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Ölene Kadar Oyuncuları

Yapımcılığını Muhteşem Yüzyıl serileri ile bildiğimiz TIMS Prodüksiyon'un üstlendiği, senaristliğini Elif Usman Ergüden’in yapıp Umur Turagay’ın yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda Akyürek, Evcen ve Levendoğluna Gülcan Arslan, Tansu Biçer, Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz gibi isimler eşlik edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder