24 Aralık 2016 Cumartesi

Meryem Uzerli, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunda

Ancak son günlerde tekrar adı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile anılmaya başlanan Meryem Uzerli'nin dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak katılması kesinleşti. Suzan adında ki canlandıracağı karakterin bir ajan olması nedeni ile dizi de güçlü bir karakteri canlandıracağı muhakkak. Ki Uzerli güçlü kadın rolüne uzak bir isim değil, özellikle de Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Osmanlı döneminin en güçlü kadınlarından biri olan Hürrem Sultan ile güçlü kadını oynamayı oldukça iyi başardığını söyleyebiliriz.

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile Türkiye'de bir anda ünlenen ve ödül üstüne ödül alan güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldıktan sonra pek çok dizi teklifi almış ancak o dönem "tükenmişlik sendromu" yaşadığını belirten oyuncu dinlenmeye çekilmişti ve tabi hamilelik sürecini de unutmayalım. Meryem Uzerli'yi dizisi projesi olarak en son geçtiğimiz sezon Murat Yıldırım ile birlikte baş rolünde yer aldığı ve büyük umutlarla ekrana gelen ancak istenilen reytinglere ulaşamadığı için yayından kaldırılan Gecenin Kraliçesi dizisinde Selin karakteri ile izlemiştik. Sonrasında Ozan Güven, Belçim Bilgin ve Okan Yalabık gibi oyuncuların da yer aldığı Anamın Yarası adlı sinema filminde Mariya rolu ile izlediğimiz oyuncu uzun süredir ekranlardan yine uzaktı.

Konuk oyuncu olarak katılacağı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde henüz kaç bölüm oynayacağı kesinleşmeyen Uzerli bölüm başı için 50 bin TL ücret alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder